Політикаконфіденційності

Дана Політика конфіденційності та захисту персональних даних (надалі – «Політика») розроблена для https://www.bomi.school/ (надалі – «Сайт») з метою пояснити його користувачам, в яких цілях та які саме персональні дані особи збираються, обробляються, використовуються та зберігаються при користуванні даним вебсайтом та при приєднання до умов Договору публічної оферти.

Управління Сайтом здійснюється Фізичною особою – підприємцем Потайчук Оленою Сергіївною (надалі – «Адміністрація сайту», «Адміністрація»), що визнається розпорядником (процесор за GDPR) та володільцем (контролер за GDPR) персональних даних.

Просимо Вас уважно ознайомитись з даною Політикою та її положеннями у разі, якщо Ви хочете користуватися функціями цього Сайту, мати можливість акцептування Договору публічної оферти, отримання технічної підтримки та/або отримання в подальшому персонального доступу до Telegram-боту та/або Telegram-чату.

Терміни та визначення

Вебсайт (Сайт) – це сукупність програмних, інформаційних, а також будь-яких інших засобів, логічно пов’язаних між собою, доступних у
мережі Інтернет за адресою: https://www.bomi.school/.

Користувач – будь-яка фізична особа, яка має доступ до Сайту, яка використовує Сайт з допомогою мережі Інтернет.

Персональні дані – відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

Публічна оферта – пропозиція Адміністрації вебсайту, адресована будь-якій особі укласти з ним публічний договір про надання послуг, що
розміщена на Сайті чи на одній з вебсторінок Сайту.

Розпорядник персональних даних – фізична чи юридична особа, якій володільцем персональних даних або законом надано право обробляти ці дані від імені володільця.

Уповноважені особи – розпорядники персональних даних, що надають послуги Адміністрації сайту на підставі цивільних і трудових договорів.

Розсилка – електронні, текстові та/або мультимедійні повідомлення на електронну пошту (e-mail), номер контактного телефону, облікові записи Користувача в додатках Telegram, Viber тощо із комерційною та/або некомерційною пропозицією від Адміністрації вебсайту та/або третіх осіб.

Суб’єкт персональних даних – фізична особа, персональні дані якої обробляються.

Telegram-бот – це засіб для швидкого інформування Користувача про заняття та надання доступу до них, навчальних матеріалів, домашніх
завдань, нагадування про необхідність сплати місячного платежу, у разі обрання оплати по частинах, тощо.

Telegram-чат – це засіб для швидкого обміну текстовими повідомленням між Викладачем та учасниками Курсу в соціальній мережі Telegram.
Правовласником Telegram-чату є Адміністрація вебсайту.

Послуги – сукупність послуг з усього комплексу інформаційних послуг за Договором Публічної оферти, що надаються Користувачам на умовах
Публічної оферти.

Cookies-файли – невеликий фрагмент даних (текстовий файл), який вебсайт під час його відвідування Користувачем зберігає на електронно-
обчислювальному пристрої (комп'ютера, телефону, планшета і т.д.) Користувача.

Фінансовий агент – платіжна система (в особі АТ «УНІВЕРСАЛ БАНК»), яка реалізовує організацію та здійснення переказу грошових коштів за
дорученням Виконавця із використанням електронних способів обробки платежів за реалізовані товари або послуги на вебсайті.

Решта термінів, що використовуються в Політиці, визначаються згідно з нормами чинного законодавства України.

Про що ця Політика?

1.1 Політика конфіденційності розроблена з урахуванням всіх вимог та відповідно до:
1.1.1 Регламенту ЄС № 2016/679 від 27.04.2016 року (GDPR - General Data Protection Regulation);
1.1.2 Закону України «Про захист персональних даних»;
1.1.3 інших нормативних актів українського законодавства, що регламентують правові відносини, пов'язані зі збором, обробкою, зберіганням персональних даних, а також правом громадян на невтручання в особисте життя та правом на самовираження.

1.2. Положення цієї Політики застосовуються виключно до Сайту, що розташований за адресою: https://www.bomi.school/

1.3. Адміністрація Сайту не контролює і не несе відповідальність за операції з персональними даними через:
1.3.1 сервіси, що забезпечують повноцінне функціонування Сайту та процес оплати за курси, що на ньому доступні, зокрема сервіси Фінансового агенту;
1.3.2 месенджери та інші засоби зв’язку, що забезпечують комунікацію між Адміністрацією та користувачами Сайту.

1.4. Адміністрація Сайту залишає за собою право вносити будь-які зміни та виправлення до цієї до Політики у разі зміни способу, порядку та/або мети збирання, обробки, використання або зберігання персональних даних, отримуваних Адміністрацією.

1.5. Політика вважається дійсною в тій редакції та на тих умовах, які існували на момент прийняття її умов.

На кого поширюється Політика?

2.1 До категорії суб’єктів персональних даних можуть входити Користувачі Сайту, які надали згоду з умовами Політики конфіденційності та особи, які уклали договір приєднання з Адміністрацією Сайту шляхом акцепту Публічної оферти.

Що входить до предмета Політики?

3.1 Цією Політикою на Адміністрацію Сайту та на Уповноважених осіб покладається зобов’язання щодо нерозголошення та забезпечення режиму захисту конфіденційності персональних даних Користувачів.

3.2. Політика встановляє мету (цілі) та підстави обробки персональних даних, категорії суб’єктів персональних даних, склад персональних даних, порядок обробки персональних даних та Cookies-файлів, а також порядок здійснення розсилки, згоду на обробку яких надав Користувач Сайту.

3.3. Політикою на Адміністрацію Сайту та на Уповноважених осіб покладається зобов’язання щодо нерозголошення та забезпечення режиму захисту конфіденційності персональних даних Користувачів.

Як отримуються персональні дані?

4.1 Джерела, з яких отримуються персональні дані:
4.1.1 Реєстраційні форми: шляхом заповнення Користувачем форм для отримання зворотного зв’язку від Менеджера.
4.1.2 Електронна пошта: шляхом отримання/надсилання електронних повідомлень при взаємодії з Адміністрацією чи Уповноваженими особами.
4.1.3 Телефон: шляхом здійснення дзвінків для комунікації з Адміністрацією сайту чи Уповноваженими особами.
4.1.4 Взаємодія з рекламою: взаємодія з рекламними оголошеннями про послуги Адміністрації Сайту на сторонніх сайтах.
4.1.5 Дані з інших джерел: соціальні мережі та пошукові системи (наприклад, Facebook, Telegram, Google), маркетингові дослідження, сторонні агрегатори даних, публічні та інші джерела, з яких Адміністрація сайту або Уповноважені особи отримали доступ до персональних даних.

Які персональні дані отримуються та підлягають обробці?

5.1 Адміністрація Сайту збирає виключно ті персональні дані, які були добровільно та свідомо надані Користувачем для користування вебсайтом, замовлення Послуг та комунікації з Адміністрацією Сайту або Уповноваженими особами.

5.2. При використанні Користувачем будь-яких джерел, визначених Політикою, здійснюється обробка його персональних даних, до яких в тих чи інших випадках можуть відноситись:
5.2.1 Прізвище;
5.2.2 Ім’я;
5.2.3 По-батькові;
5.2.4 Контактний номер телефону;
5.2.5 Адреса електронної пошти;
5.2.6 Вік.

5.3. Адміністрація Сайту залишає за собою право автоматичного збору Cookies-файлів в процесі відвідування Користувачем вебсайту.

5.4 Адміністрація Сайту не збирає дані, щодо збору яких встановлені обмеження та/або заборона відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», а також не здійснює обробку персональних даних, яка становить особливий ризик для прав і свобод суб’єктів персональних даних.

5.5. Для здійснення оплати послуг за Публічною офертою, Користувач переходить за посиланням на захищену сторінку Фінансового агенту. У передбаченому місці Користувач повинен вказати реквізити своєї платіжної карти. Всі платежі обробляються Фінансовим агентом відповідно до стандартів захисту реквізитів картки.

5.6. Обробку персональних даних щодо банківських рахунків, банківських карток, платіжної інформації тощо здійснює Фінансовий агент відповідно до Політики конфіденційності або інших документів Фінансового агенту.

Який склад та порядок обробки Cookies-файлів?

6.1 Адміністрація Сайту використовує сервіс для веб-аналітики Google Analytics, Meta Pixel та Hotjar, сервіс для керування тегами вебсайту Google Tag Manager, що пропонує Google Inc. (далі – «Google»), сервіс для рекламування Meta ads, а також збирає власні сеансові Cookies-файли виключно для відслідковування статистики відвідування вебсайту та можливості його оптимізації і адаптації інтересів кожного Користувача.

6.2. Зазначені сервіси використовують Cookies-файли, які зберігаються на електронно-обчислювальному пристрою для полегшення аналізу використання вебсайту та зберігають інформацію про онлайн-поведінку Користувача. Cookies-файли не завдають шкоди електронно-
обчислювальному пристрою Користувача та не містять вірусів.

6.3 Сookies-файли Google можуть збирати наступну інформацію:
6.3.1 адреси сторінок вебсайту, які переглядав Користувач;
6.3.2 адреси попередніх сторінок, з яких було отримано доступ до вебсайту;
6.3.3 мовні налаштування браузера;
6.3.4 час, дата та тривалість відвідування вебсайту;
6.3.5 IP-адреси електронно-обчислювального пристрою (комп'ютера, телефону, планшета і т.д.) Користувача;
6.3.6 інформація про операційну систему;
6.3.7 інформація про браузер Користувача, в т.ч. найменування, версію браузера і т.д.

6.4. Цією Політикою конфіденційності передбачена можливість обробляти «сеансові» та «постійні» Cookies-файли:
6.4.1 «Сеансові» Cookies-файли є тимчасовими і зберігаються тільки до моменту закінчення сеансу браузера.
6.4.2 «Постійні» Cookies-файли залишаються на жорсткому диску електроннообчислювального пристрою Користувача або на електронному носії до тих пір, поки Користувач не видалить їх.

6.5. Адміністрація Сайту може обробляти:
6.5.1 Необхідні Cookies-файли, що допомагають зробити вебсайт придатним для використання, забезпечуючи основні функції, такі як навігація сторінкою, доступ до захищених областей вебсайту. Вебсайт не може працювати належним чином без цих Cookies-файлів.
6.5.2 Статистичні Cookies-файли, що допомагають Адміністрації Сайту зрозуміти, як Користувачі взаємодіють із вебсайтом, збираючи та анонімно повідомляючи інформацію.
6.5.3 Маркетингові Cookies-файли використовуються для відстеження Користувачів вебсайтів. Мета полягає в тому, щоб показувати оголошення, які є релевантними та привабливими для окремого Користувача, а отже, більш цінними для видавців.

6.6. Користувач має право відмовитися від використання Cookies-файлів шляхом зміни відповідних налаштувань в програмному
забезпеченні свого браузера або шляхом відправлення електронного листа на: bomi.school.work@gmail.com. У випадку відмови від обробки Cookies-файлів, Користувач не зможете використовувати всі функції вебсайту.

З якою метою обробляються персональні дані?

7.1 Відповідно до Політики, обробка персональних даних здійснюється з метою належного надання Адміністрацією Сайту Послуг Користувачу, а саме:
7.1.1 авторизація Telegram-боту та створення списку учасників Telegram-чату;
7.1.2 комунікація з Користувачем за допомогою платформ, що забезпечують використання аудіо- та відеозв’язку, з метою надання Послуг Адміністрацією сайту;
7.1.3 здійснення Розсилки на адресу електронної пошти;
7.1.4 надання ефективної клієнтської та технічної підтримки Користувачеві при виникненні проблем, пов’язаних із використанням вебсайту;
7.1.5 здійснення контролю навантаження на вебсайт;
7.1.6 проведення аналізу щодо ефективності рекламних кампанії, трафік яких налаштований на вебсайті;
7.1.7 проведення статистичних та інших досліджень на основі знеособлених даних.

7.2. Персональні дані Користувача можуть бути використані для інших цілей, не передбачених Політикою конфіденційності, що є необхідними для належного виконання покладених Публічною офертою на Адміністрацію Сайту та Уповноважених осіб своїх зобов’язань.

Згідно якої підстави обробляються персональні дані?

8.1 Бути суб’єктом персональних даних та надавати згоду на обробку своїх персональних даних має право особа, яка набула повної цивільної дієздатності відповідно до чинного законодавства держави свого громадянства. У випадку, якщо в особи відсутній достатній рівень
дієздатності, то згоду на обробку персональних даних такої особи надають батьки, опікуни (піклувальники), усиновлювачі.

8.2. Згода на обробку персональних даних, визначених Політикою, надається Користувачем шляхом:
8.2.1 проставляння відмітки про надання дозволу на обробку персональних даних під час відвідування вебсайту; або
8.2.2 здійснення комунікації з Адміністрацією Сайту та/або Уповноваженими особами засобами мобільного зв’язку або за допомогою листування через адреси електронної пошти.

8.3 Згода на обробку Cookies-файлів надається Користувачем шляхом проставлення відмітки про надання дозволу на обробку в спливаючому вікні.

8.4. Шляхом надання згоди на обробку даних у порядку, передбаченому цим Розділом, Користувач повністю і безумовно погоджується з усіма положеннями цієї Політики конфіденційності, а також дає свою згоду Адміністрації сайту на збір, систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, виправлення), використання, поширення, знеособлення, блокування, знищення своїх персональних даних.

8.5. У разі, якщо Користувач не надає згоди на обробку його персональних даних у порядку, передбаченому Політикою, Користувач не має можливості отримувати послуги, передбачені Публічною офертою.

Який порядок зберігання персональних даних?

9.1 Адміністрація Сайту збирає персональні дані з джерел, що передбачені Політикою.

9.2. Накопичення зібраних персональних даних відбувається шляхом внесення їх до відповідної бази даних, що зберігається в електронній формі у мережі Інтернет за допомогою технічних можливостей вебсайту.

9.3. Персональні дані Користувача зберігаються протягом необмеженого строку.

9.4. Персональні дані зберігаються у базі персональних даних в електронній формі за юрисдикцією України.

З якою метою Адміністрація використовує персональні дані?

10.1. Адміністрація Сайту використовує персональні дані для належного надання послуг Користувачу, а саме для:
10.1.1 формування списку учасників Telegram-чату та авторизації Telegram-боту;
10.1.2 комунікації з Адміністрацією сайту та Уповноваженими особами;
10.1.3 надання доступу-запрошення до Telegram-чату та Telegram-боту;
10.1.4 здійснення Розсилки;
10.1.5 забезпечення можливості суб’єкту персональних даних безперешкодно користуватися інтерфейсом вебсайту.

Який порядок здійснення Розсилки?

11.1. Адміністрація сайту може здійснювати розсилку електронних, текстових та/або мультимедійних повідомлень на адресу електронної пошти, номер контактного телефону, облікові записи в додатках Telegram, Viber тощо Замовника із комерційною та/або некомерційною
пропозицією від Адміністрації та/або третіх осіб.
11.2. Мета Розсилки полягає в наданні доступу до особистого кабінету, навчальних матеріалів, домашніх завдань, у інформуванні суб’єкта
персональних даних про продукти, послуги, заходи тощо Адміністрації сайту та/або його партнерів, а також у здійсненні анонімних
опитувань з метою вивчення думки про продукти, послуги, заходи тощо.
11.3. Суб’єкт персональних даних дає додаткову згоду на здійснення Адміністрацією сайту Розсилки шляхом надання згоди на обробку
персональних даних у порядку, визначеному Політикою.
11.4. Суб’єкт персональних даних має право у будь-який момент відмовитися від Розсилки шляхом зміни налаштувань за посиланням,
вказаним в електронному листі та/або шляхом надсилання на електронну пошту Адміністрації сайту заяви про відмову від Розсилки.

Який порядок обробки персональних даних?

12.1. Адміністрація сайту обробляє персональні дані за допомогою автоматизованої обробки та/або особисто, та/або із залученням третіх
осіб, що надають послуги або виконують обов’язки від імені Адміністрації сайту, включаючи обробку бізнес-аналітики, обслуговування клієнтів, маркетинг, проведення опитувань.
12.2. Адміністрація cайту веде за допомогою автоматизованої системи облік операцій, пов’язаних з обробкою персональних даних суб’єкта персональних даних, та зберігає такі відомості безстроково.

Які права має суб’єкт персональних даних?

13.1. Суб’єкт персональних даних має право:
13.1.1 отримувати відомості щодо цілей, для яких обробляються його персональні дані;
13.1.2 отримувати відомості щодо терміну, протягом якого обробляються персональні дані;
13.1.3 отримувати відомості щодо алгоритму автоматизованої обробки персональних даних та наслідків такої обробки;
13.1.4 вимагати від Адміністрації сайту без невиправданої затримки виправити свої неточні персональні дані;
13.1.5 на внесення доповнень до неповних персональних даних, у тому числі шляхом подання додаткової заяви;
13.1.6 вимагати від Адміністрації сайту видалення без невиправданої затримки персональних даних, що належать до нього;
13.1.7 вимагати від Адміністрації сайту обмежити обробку його персональних даних;
13.1.8 отримати свої персональні дані, які Користувач надав Адміністрації сайту;
13.1.9 заявити заперечення проти обробки своїх персональних даних;
13.1.10 оскаржити дії або бездіяльність Адміністрації сайту:
13.1.10.1 за українським законодавством Уповноваженому Верховної Ради України з прав людини або в судовому порядку; або
13.1.10.2 за законодавством країн-членів Європейського Союзу до уповноваженого органу з захисту прав суб’єктів персональних даних тієї
держави, громадянином якої є суб’єкт персональних даних.

13.2. Для реалізації своїх прав, що передбачені Політикою, Користувач направляє скан-копію вмотивованої письмової вимоги на адресу електронної пошти Адміністрації сайту: bomi.school.work@gmail.com з тієї адреси електронної пошти, яку Користувач зазначив у формі на оформлення замовлення на сайті або надав Менеджеру.

Які обов’язки має суб’єкт персональних даних?

14.1. Суб’єкт персональних даних зобов’язаний:
14.1.1 дотримуватись положень цієї Політики конфіденційності;
14.1.2 у разі зміни змісту персональних даних, щодо яких суб’єкт персональних даних надав згоду на обробку, повідомити Адміністрацію сайту в порядку, передбаченому цією Політикою конфіденційності.

Які права має Адміністрація сайту?

15.1. Адміністрація сайту має право:
15.1.1 вносити зміни до цієї Політики конфіденційності та не повідомляти суб’єкта персональних даних, окрім випадків, що передбачені цією Політикою конфіденційності;
15.1.2 припинити надавати послуги, передбачені Публічною офертою, суб’єкту персональних даних та не повертати грошову суму, що сплачена суб’єктом персональних даних за такі послуги на умовах, передбачених Публічною офертою.

Які обов’язки має Адміністрація сайту?

16.1. Адміністрація сайту зобов’язана:
16.1.1 забезпечувати реалізацію прав суб’єкта персональних даних;
16.1.2 вживати необхідних організаційних і технічних заходів для захисту персональних даних від неправомірного або випадкового доступу, знищення, перекручення, блокування, копіювання, поширення, а також від інших неправомірних дій третіх осіб;
16.1.3 виконувати всі зобов’язання, що покладені на Адміністрацію сайту іншими Розділами цієї Політики конфіденційності.

Які умови та процедура внесення змін до персональних даних?

17.1. Умови та процедура внесення змін до персональних даних:
17.1.1 Підставою для внесення змін до персональних даних є вмотивована письмова заява суб’єкта персональних даних надіслана на адресу електронної пошти Адміністрації сайту: bomi.school.work@gmail.com з тієї адреси електронної пошти, яку Користувач зазначив у формі на оформлення замовлення на вебсайті.
17.1.2 Адміністрація сайту перевіряє зміст вимоги суб’єкта персональних даних.
17.1.3 Зміни невідкладно вносяться до бази персональних даних з моменту встановлення невідповідності згідно з заявленими вимогами.

Які умови та процедура видалення та знищення персональних
даних?

18.1. Умови та процедура видалення та знищення персональних даних:
Підставами є:
18.1.1 Відзив згоди на обробку персональних даних, тобто заперечення проти обробки своїх персональних даних шляхом надсилання вмотивованої письмової вимоги суб’єкта персональних даних на адресу електронної пошти Адміністрації сайту: bomi.school.work@gmail.com з тієї адреси електронної пошти, яку Користувач зазначив у формі на оформлення замовлення на вебсайті.
18.1.2 Закінчення строку обробки персональних даних, що передбачений цією Політикою конфіденційності.
18.1.3 Адміністрація сайту повідомляє суб’єкта персональних даних про наслідки відзиву згоди.
18.1.4 Адміністрація сайту видаляє або знищує персональні дані без необґрунтованої затримки.

18.2. У разі видалення або знищення персональних даних в результаті відзиву згоди на обробку персональних даних, Адміністрація сайту має право припинити надавати послуги, передбачені Публічною офертою, та не повертати грошову суму, сплачену суб’єктом персональних даних за послуги.

18.3. Про зміну, видалення або знищення персональних даних Адміністрація протягом 10 (десяти) робочих днів повідомляє суб’єкта персональних даних.

Які умови та процедура поширення та переміщення персональних даних?

19.1. Персональні дані Користувача можуть бути поширені (розповсюджені, передані) уповноваженим державним і судовим органам тільки при наявності законних підстав і відповідної вимоги.

19.2. Адміністрація сайту має право вносити зміни до цієї Політики конфіденційності та зазначати своє право на поширення персональних даних, що передбачені нею, третім особам.

19.3. Адміністрація повідомляє суб’єктів персональних даних про внесення змін щодо поширення їх персональних даних шляхом надіслання повідомлення на адресу електронної пошти суб’єкта персональних даних. Суб’єкт персональних даних погоджується з оновленою редакцією Політики конфіденційності шляхом мовчазної згоди.

19.4. У разі, якщо суб’єкт персональних даних не погоджується з оновленою редакцією Політики конфіденційності, на останнього покладається обов’язок надіслати відзив згоди у порядку, передбаченому цією Політикою конфіденційності.

19.5. Транскордонне переміщення за територіальні межі України відбувається у разі, якщо таке переміщення:
19.5.1 є необхідним на важливих підставах суспільного інтересу;
19.5.2 є необхідним для формування, здійснення або захисту правових претензій;
19.5.3 є необхідним для захисту життєво важливих інтересів суб’єкта даних або інших осіб, якщо суб’єкт даних фізично чи юридично неспроможний надати згоду.

Як захищаються персональні дані?

20.1. Адміністрація сайту вживає необхідних організаційних і технічних заходів для захисту персональної інформації від неправомірного або випадкового доступу, знищення, перекручення, блокування, копіювання, поширення, а також від інших неправомірних дій третіх осіб.

20.2. У випадку витоку, незаконного розповсюдження персональних даних, що сталися з вини третіх осіб, Адміністрація негайно, з моменту виявлення факту витоку та/або незаконного розповсюдження персональних даних, повідомляє суб’єктів персональних даних шляхом надіслання повідомлення на адресу електронної пошти суб’єкта персональних даних.

20.3. Вебсайт та CRM-система, у якій зберігаються персональні дані, діє із використанням заходів щодо забезпечення безпеки персональних даних.

Хто та за що відповідає?

21.1. Адміністрація сайту несе відповідальність за збитки, понесені Користувачем у зв’язку з неправомірним використанням персональних даних, за винятком випадків, передбачених Політикою.

21.2. У разі втрати або розголошення персональних даних Адміністрація сайту не несе відповідальність, якщо такі персональні дані:
21.2.1 стали або були публічними на момент втрати або розголошення; або
21.2.2 були отримані від третьої сторони до моменту їх отримання Адміністрацією сайту; або
21.2.3 були розголошені за згодою Користувача.

Як вирішувати спори?

22.1. Користувач та Адміністрація сайту вирішує всі суперечки і розбіжності, що виникають з відносин, на які поширюється ця Політика
конфіденційності шляхом переговорів.

22.2. Неврегульовані Сторонами спори підлягають вирішенню в судовому порядку. Позови пред’являються до суду за місцезнаходженням Виконавця.

Що ще потрібно знати?

23.1. Ця Політика конфіденційності розміщена на сайті за адресою: https://www.bomi.school/.

23.2. Нова Політика конфіденційності набирає чинності з моменту її розміщення на вебсайті, якщо інше не передбачено новою редакцією Політики конфіденційності.

23.3. Інформована згода на розсилку, Повідомлення про обробку Cookies-файлів та інші положення у будь-якій формі щодо обробки персональних даних, які розміщені на сайті є невід’ємними частинами цієї Політики конфіденційності.

23.4. Текст Політики конфіденційності викладено українською мовою.

Як звернутись до Адміністрації сайту?

Фізична особа-підприємець Потайчук Олена Сергіївна, ЄДРПОУ 2724202223, МФО 322001
Реквізити: UA363220010000026006330073847 в АТ «УНІВЕРСАЛ БАНК»
Служба підтримки: sales@bomi.school